c Confectieschoenen - Van Wijk Voet & Zorg

ConfectieschoenenWij verkopen ook confectieschoenen de schoenen die wij verkopen zijn geschikt voor het dragen van uw steunzolen. Uiteraard hebben we ook confectieschoenen nodig om bijvoorbeeld aanpassingen aan te maken, of u te kunnen adviseren welke schoen de juiste is voor uw steunzool. Van Wijk Voet & Zorg werkt daarom samen met van Driel schoenen in Dordrecht. Bij van Driel Schoenen krijgen uw voeten de aandacht die ze verdienen. Het personeel is opgeleid om u de juiste schoen te verkopen, passend bij uw voetprobleem. Uiteraard zijn er in Dordrecht meer schoenwinkels die kwaliteit bieden en u goed kunnen adviseren.

Goede schoenen kunnen voetklachten voorkomen. Maar wat zijn goede schoenen? Goede schoenen zijn schoenen met de juiste pasvorm. Kenmerkend is dat ze comfortabel zitten, bij voorkeur een vetersluiting hebben, voldoende ruimte aan de voorvoet geven, stevigecontrefort (hielomsluiting) en een uitneembaar voetbed hebben.

Zie ook de modellen van Hartjes schoenen. (klik op de afbeelding)U kunt van Driel schoenen vinden in de Voorstraat 274-2746  in Dordrecht  www.vandrielschoenen.nl