klanten

Onze klanten

 

Wij helpen u graag!

Ruim de helft van de Nederlanders wordt in zijn of haar leven beperkt door gezondheidsklachten die direct te maken hebben met de voeten. Dat is veelal te verhelpen. Zorgeloos genieten door uw voeten kan, ook als u al iets op leeftijd bent! Laat voetklachten uw kwaliteit van leven niet beïnvloeden.

Wij helpen u graag! Onze klanten kunnen dat bevestigen.

Klanttevredenheid

 

We horen graag wat u van ons vindt.

Van Wijk Voet & Zorg werkt voortdurend aan een nog betere dienstverlening. Of we de goede dingen doen en waar we kunnen verbeteren, horen we graag van u. Daarom ontvangt u nadat u een product van ons heeft gekregen, het verzoek om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek.

Wij stellen uw deelname aan het klanttevredenheidsonderzoek en dus uw mening zeer op prijs.

Klachtenregeling

 

Ondanks onze inspanningen kan het gebeuren dat u over bepaalde zaken niet tevreden bent. Wij vinden het vervelend als u met deze klachten blijft rondlopen. Het uiten van uw mening is voor ons van groot belang. Daarom voor u en ons deze klachtenprocedure.

 

Teneinde uw klacht in behandeling te kunnen nemen verzoeken wij u het klachtenformulier in te vullen en dit bij ons af te geven of naar ons te sturen ter attentie van de directie. Wij zullen er alles aan doen om samen met u de juiste oplossing te vinden. Uiteraard kunt u ook gewoon rechtstreeks uw behandelaar aanspreken.

 

Procedure

Indien u een klacht indient, zal onderstaande klachtenprocedure doorlopen worden samen met uw leverancier.

 

Doorloop het interne klachtenprotocol.

Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en samen met u een oplossing zoeken. Belangrijk hierbij is dat wij u goed op de hoogte houden van hetgeen gaat gebeuren. Mocht u een schriftelijke klacht indienen dan zult u binnen 5 werkdagen een bevestiging van ons ontvangen en proberen wij u binnen 10 werkdagen een oplossing aan te bieden.

Wij gaan ervan uit dat wij uw klacht zo veel mogelijk ter plaatse kunnen oplossen of u direct kunnen vertellen wat wij gaan doen.

 

Klachtencommissie Orthopedische en Medische hulpmiddelen.

Indien u of uw leverancier niet tevreden is met de geboden oplossing heeft zowel u als de leverancier de mogelijkheid om gebruik te maken van de Klachtencommissie Orthopedische en Medische hulpmiddelen van de NVOS-Orthobanda. Hier kunt de klacht op verschillende manieren indienen:

 

 

De klachtencommissie neemt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de klacht contact met u op. Zij vragen uw toestemming om uw dossier op te vragen en eventueel aanvullende benodigde informatie. Nadat het dossier compleet is, ontvangt u binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging van de klachtencommissie. Daarna gaan zij via het principe van hoor en wederhoor kijken wat er aan de hand is en wat een passende oplossing kan zijn. Zodra zij voldoende informatie hebben geven zij hun oordeel aan beide partijen af.

Van Wijk Voet & Zorg is ISO 9001:2015 gecertificeerd en erkend leverancier volgens de SEMH erkenningsregeling, die in de branche voor orthopedische hulpmiddelen van kracht is.
Een belangrijke kwaliteitsborging voor u.

 

De klachtenregeling kunt u hier downloaden:
www.nvos-orthobanda.nl/klachtenregeling

Actueel

Eigen bijdrage 2023

De eigen bijdrage voor (semi-) orthopedische schoenen. 
Voor volwassenen boven 16 jaar: € 126,00 
Voor kinderen onder de 16 jaar: € 63,00 
Eigen risico: € 385,00

 

Lees meer

Zorgverzekeraars

Van Wijk Voet & Zorg heeft contracten met alle verzekeraars. Wij helpen u met vragen over uw eigen bijdrage, vergoedingen in het algemeen of hoe een product aangevraagd moet worden.

 

Lees meer

Secosol inlegzolen

De oplossing voor ESD goedgekeurde supplementen voor veiligheidsschoenen. De Secosol inlegzolen worden door ons geproduceerd volgens een voorgeschreven procedure en materialen.

 

Lees meer

Diabetes

Het is zeker bij diabetes belangrijk dat u uw voeten goed verzorgt en checkt om problemen te voorkomen. Door diabetes kunnen bloedvaatjes en zenuwen beschadigd raken.

 

Lees meer

Corona update

Wij zijn geopend op onze normale openingstijden, echter werken wij alleen op afspraak volgens de corona richtlijnen. U kunt via onze afsprakenlijn een afspraak maken op de locaties.

 

Lees meer

Privacy statement

Dit privacy statement is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoongegevens we binnen Van Wijk Voet & Zorg over u verzamelen en hoe we deze verwerken.

 

Lees meer

Contact aanvraag

Heeft u vragen, wilt u contact opnemen met Van Wijk Voet & Zorg of wilt u informatie opvragen, vul dan het contactformulier in.

* verplichte velden

Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, zodat wij uw voetprobleem alle aandacht kunnen gegeven. In al onze vestigingen bieden wij een compleet leveringspakket: van steunzolen tot volledig op maat gemaakte schoenen.

Van Wijk Voet & Zorg

voor een passende oplossing   •   copyright © 2024