specialisten

orthopedisch schoentechnicus
John van Wijk

orthopedisch schoentechnicus

Orthopedische Schoentechnici

 

Verschillende specialisten onder één dak.

Meerdere disciplines kijken samen naar uw voetproblemen. U hoeft dus niet meer met verschillende specialisten op meerdere locaties een afspraak te maken, maar krijgt bij ons onder één dak de beste voetzorg.

 

Ons team van specialisten bestaat uit:

  • John van Wijk
  • Ad van Wijk

 

Daarbij werken wij samen met fysiotherapeuten, orthopedisch instrumentmakerijen en TEK leveranciers, die op afspraak ook bij ons op de zaak komen indien nodig.

podotherapeut
E. de Bie

podotherapeut

Podotherapie

 

De podotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken van voetproblematiek bij diabetes.

Er wordt een behandelplan opgesteld door de podotherapeut die een (medisch) pedicure mag uitvoeren. En als dit behandelplan voorzieningen bevat die wij als Orthopedisch Schoentechnici mogen uitvoeren gaan wij dit vanzelfsprekend voor u verzorgen.

 

De Bie Podotherapiepraktijk

  • Mevr. E de Bie

 

Mauritsweg 80
3314 JH Dordrecht
Tel. nr. 078 - 631 3663

fysiotherapeut & podoloog
Richard Schouwenburg

fysiotherapeut & podoloog

Fysiotherapie Schouwenburg

 

U kunt bij fysiotherapeut Richard Schouwenburg terecht voor diagnostiek en echografie.

Ook geeft hij looptraining, zodat u meer gevoel krijgt bij het gebruik van nieuwe producten zoals orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen en steunzolen.

 

  • Richard Schouwenburg

 

is bereikbaar bij Basicfit in Zwijndrecht:
Ter Steeghe Ring 47
3331 LX Zwijndrecht

Voor openingstijden en afspraken 078 - 629 0475
en via de website www.schouwenburgfysiotherapie.nl.

fysiotherapeut
Jolanda Lint

fysiotherapeut

Fysiotherapie Stichting Waardeburgh

 

Stichting Waardeburgh levert eerstelijns fysiotherapie aan thuiswonende mensen met meerdere, al dan niet chronische aandoeningen en aan clienten in de verzorgingcentra van Waardeburgh.

Ook geeft Jolanda Lint looptraning zodat u meer gevoel krijgt bij het gebruik van nieuwe produkten zoals orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen en steunzolen.

 

  • Jolanda Lint

 

is bereikbaar via Stichting Waardeburgh, Locatie De Waard:
Alblashof 1b
2951 XR Alblasserdam
078 - 692 1515

Ons vakgebied sluit heel goed aan bij mensen die een beroerte hebben gehad of lijden aan de ziekte van parkinson of dementie. Je kunt het functioneren van een client het best in zijn of haar eigen omgeving beoordelen. Onze waarneming vormt de basis voor de behandeling. Deze kan worden gegeven thuis of in onze fysiotherapie afdeling in zorgcentra de Waard in Alblasserdam en Parkzicht in Sliedrecht.
Fysiotherapeut Jolanda Lint
elastische kousen
EMJE

elastische kousen

Therapeutische elastische kousen

 

EMJE leverancier voor therapeutische elastische kousen.

Een groot deel van de bevolking heeft te kampen met aderproblemen aan de benen. Therapeutische elastische kousen bieden in veel gevallen een uitkomst. Met een verwijzing van arts of specialist kunt u terecht bij EMJE, voor uw therapeutische elastische kousen.

emje

U kunt contact met ons (van Wijk Voet & Zorg) opnemen op nr. 078 - 613 71 33 
of direct met EMJE op telefoon nr. 0180 - 410 299 
of via de website www.emje.nl/elastische-kousen.

Actueel

Eigen bijdrage 2023

De eigen bijdrage voor (semi-) orthopedische schoenen. 
Voor volwassenen boven 16 jaar: € 126,00 
Voor kinderen onder de 16 jaar: € 63,00 
Eigen risico: € 385,00

 

Lees meer

Zorgverzekeraars

Van Wijk Voet & Zorg heeft contracten met alle verzekeraars. Wij helpen u met vragen over uw eigen bijdrage, vergoedingen in het algemeen of hoe een product aangevraagd moet worden.

 

Lees meer

Secosol inlegzolen

De oplossing voor ESD goedgekeurde supplementen voor veiligheidsschoenen. De Secosol inlegzolen worden door ons geproduceerd volgens een voorgeschreven procedure en materialen.

 

Lees meer

Diabetes

Het is zeker bij diabetes belangrijk dat u uw voeten goed verzorgt en checkt om problemen te voorkomen. Door diabetes kunnen bloedvaatjes en zenuwen beschadigd raken.

 

Lees meer

Corona update

Wij zijn geopend op onze normale openingstijden, echter werken wij alleen op afspraak volgens de corona richtlijnen. U kunt via onze afsprakenlijn een afspraak maken op de locaties.

 

Lees meer

Privacy statement

Dit privacy statement is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoongegevens we binnen Van Wijk Voet & Zorg over u verzamelen en hoe we deze verwerken.

 

Lees meer

Contact aanvraag

Heeft u vragen, wilt u contact opnemen met Van Wijk Voet & Zorg of wilt u informatie opvragen, vul dan het contactformulier in.

* verplichte velden

Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, zodat wij uw voetprobleem alle aandacht kunnen gegeven. In al onze vestigingen bieden wij een compleet leveringspakket: van steunzolen tot volledig op maat gemaakte schoenen.

Van Wijk Voet & Zorg

voor een passende oplossing   •   copyright © 2024