over ons

Van Wijk Voet & Zorg

 

Van Wijk Voet & Zorg is een gerenommeerd en erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf. Wij dragen zorg voor passende oplossingen bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Mensen kunnen bij ons terecht voor orthopedische schoenen, steunzolen, confectieschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen, werkschoenen. Tevens hebben wij een samenwerking met Plexus Orthopedie (orthopedisch instrumentmaker), EMJE (steunkousen) en Van Driel Schoenen (voor goede confectieschoenen). Voor een breed scala aan producten en diensten, deskundigheid, services en preventief advies helpen wij u graag bij een van onze vestigingen.

Met tientallen jaren ervaring hebben we veel vakkennis in huis en met een netwerk van specialisten kunnen we iedereen een oplossing aanbieden.
Wij bieden kwaliteit, advies en service

Wij willen niet alleen kwaliteit bieden, maar ook beleving creëren rondom zorg voor voeten. In onze communicatie kiezen we daarom voor moderne media. Zo hebben we een facebookpagina over zorg voor voeten gelanceerd. Met tekst, foto’s, filmpjes en interactieve onderdelen kleuren we ons eigen imago in én geven we beleving aan zorg voor voeten.

 

 

Optimaal bereikbaar

 

Bij de keuze voor de locatie van onze hoofdvestiging hebben wij goed gekeken naar de bereikbaarheid en de mogelijkheid om voor de deur te kunnen parkeren. U moet ons gemakkelijk kunnen vinden. Dat is gelukt. Onze hoofdvestiging in Dordrecht ligt vlakbij de afslag van de A16/'s-Gravendeel, een bushalte op een 300 meter afstand en een eigen parkeerterrein voor de deur met voldoende gratis parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn extra ruim ingericht, zodat ook mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel gemakkelijk kunnen in- en uitstappen.

 

Voor onze locatie bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) hebben we parkeerplaatsen voor de deur (ingang ASZ) waar u kunt parkeren (15 minuten) en op de grote parkeerplaats op loopafstand tegen betaling.

Voetzorgcentrum

 

In Dordrecht hebben wij ons voetzorgcentrum gebouwd, waar we de beste voetzorg bieden. In onze hoofdvestiging en in onze vestiging ASZ kunnen we optimaal invulling geven aan de verder specialiserende voetzorg. Wij analyseren voetproblemen en doen 2D- en 3D-metingen.

Door deze bundeling van specialismen en kennis hoeven klanten maar één keer een afspraak te maken en kunnen we ze optimaal helpen.
Ons behandelteam bestaat uit diverse orthopedisch schoentechnici

Verder werken we nauw samen met diverse fysiotherapeuten, een orthopedisch instrumentmaker, Therapeutische Elastische Kousen (TEK) leverancier en gerenommeerde schoenwinkels in de omgeving.

Sfeer van een huiskamer

 

Onze entree en wachtruimte hebben een huiselijke sfeer en vriendelijke uitstraling. Kleinschalig en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. De wachtruimte is van alle gemakken voorzien: een koffiehoekje, een kleurrijke en vrolijke aankleding, een diversiteit aan stoelen en een bankje, een tv-scherm en een kinderhoek.

We willen de tijd dat u bij ons wacht op uw afspraak zo kort én zo aangenaam mogelijk maken.

Moderne behandelruimten

 

Onze behandelruimten zijn van alle gemakken voorzien. U neemt plaats op onze behandelstoel die te verstellen is op de gewenst stand, wat ergonomisch werken mogelijk maak. Wij maken gebruik van een 3d/2d scanner voor het aanmeten.

In onze vestiging aan de Daltonstraat is tevens een loopband met drukmeting aanwezig.

De deuren van de behandelruimten zijn zo breed, dat ze ook toegankelijk zijn voor rolstoelen. De meetapparatuur in de handelruimten is hoogwaardig en op maat gemaakt voor voetenscans.

Werkplaats

 

Bij de inrichting van onze werkplaats hebben we gekeken hoe we de gezondheid en het werkgemak van onze orthopedisch schoenspecialisten kunnen combineren met meer productiviteit. In onze werkplaats zijn hoogwaardige totaaloplossingen toegepast en de meest moderne machines voor de orthopedische schoentechniek geïnstalleerd.

Het resultaat is een werkplaats die een toonbeeld is van ergonomie, geluidsreductie en efficiëntie.

Actueel

Eigen bijdrage 2023

De eigen bijdrage voor (semi-) orthopedische schoenen. 
Voor volwassenen boven 16 jaar: € 126,00 
Voor kinderen onder de 16 jaar: € 63,00 
Eigen risico: € 385,00

 

Lees meer

Zorgverzekeraars

Van Wijk Voet & Zorg heeft contracten met alle verzekeraars. Wij helpen u met vragen over uw eigen bijdrage, vergoedingen in het algemeen of hoe een product aangevraagd moet worden.

 

Lees meer

Secosol inlegzolen

De oplossing voor ESD goedgekeurde supplementen voor veiligheidsschoenen. De Secosol inlegzolen worden door ons geproduceerd volgens een voorgeschreven procedure en materialen.

 

Lees meer

Diabetes

Het is zeker bij diabetes belangrijk dat u uw voeten goed verzorgt en checkt om problemen te voorkomen. Door diabetes kunnen bloedvaatjes en zenuwen beschadigd raken.

 

Lees meer

Corona update

Wij zijn geopend op onze normale openingstijden, echter werken wij alleen op afspraak volgens de corona richtlijnen. U kunt via onze afsprakenlijn een afspraak maken op de locaties.

 

Lees meer

Privacy statement

Dit privacy statement is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoongegevens we binnen Van Wijk Voet & Zorg over u verzamelen en hoe we deze verwerken.

 

Lees meer

Contact aanvraag

Heeft u vragen, wilt u contact opnemen met Van Wijk Voet & Zorg of wilt u informatie opvragen, vul dan het contactformulier in.

* verplichte velden

Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, zodat wij uw voetprobleem alle aandacht kunnen gegeven. In al onze vestigingen bieden wij een compleet leveringspakket: van steunzolen tot volledig op maat gemaakte schoenen.

Van Wijk Voet & Zorg

voor een passende oplossing   •   copyright © 2024