Semi-orthopedische schoenen


In veel opzichten lijken semi-orthopedische schoenen (OSB) op confectieschoenen, er is een wisselende zomer en wintercollectie. Er zijn diverse kleuren, modellen en soorten schoenen van klassiek tot sportief.
Semi-orthopedische schoenen (OSB) zijn schoenen die meer ruimte bieden dan confectieschoenen om er inlays en aanpassingen in aan te kunnen brengen. Ze zijn dan ook in verschillende breedtematen te bestellen.
Mensen die niet meer met confectieschoenen uit de voeten kunnen en voor wie orthopedische schoenen nog niet nodig zijn, kunnen met semi-orthopedische schoen geholpen worden.

Tijdens uw bezoek aan ons nemen we alle gegevens met u door, doen we een uitgebreid voetonderzoek en maken we afhankelijk van uw voetprobleem 2D en 3D afdrukken. Ook een loopanalyse behoort tot de mogelijkheden. 

De levertijd van semi-orthopedische schoenen is 3 tot 6 weken. Uiteraard worden deze schoenen geregeld door ons gecontroleerd op functionaliteit en doelmatigheid. U ontvangt van ons een oproep voor deze controles. 

De eigen bijdrage voor semi-orthopedische schoenen wordt jaarlijks vastgesteld door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

In 2020 is de eigen bijdrage per paar schoenen:
- volwassenen: €127.00
- kinderen tot 16 jaar : €63.50

In 2019 is de eigen bijdrage per paar schoenen:
- volwassenen: € 131.00
- kinderen tot 16 jaar: € 65.50

In 2018 is de eigen bijdrage per paar schoenen:
- volwassenen: € 138,00
- kinderen tot 16 jaar: € 69,00

In 2017 is de eigen bijdrage per paar schoenen:
- volwassenen: € 135.00
- kinderen tot 16 jaar: € 67.50

Meer informatie leest u in onze folder


   

  Folder Durea dames 2020

  Folder GIJS heren 2020
  Website Tom Schoenen

     Kinderschoenen Nimco

  Damesschoenen Nimco


  Herenschoenen Nimco
  Dr. Comfort