c Van Wijk Voet & Zorg - Van Wijk Voet & Zorg

Van Wijk Voet & Zorg


Pand Van Wijk


Van Wijk Voet & Zorg is een gerenommeerd en erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf. Wij dragen zorg voor passende oplossingen bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Mensen kunnen bij ons terecht voor orthopedische schoenen, steunzolen, confectieschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen, werkschoenen. Tevens hebben wij een samenwerking met Plexus Orthopedie (orthopedisch instrumentmaker), EMJE (steunkousen) en Van Driel Schoenen (voor goede confectieschoenen). Voor een breed scala aan producten en diensten, deskundigheid, services en preventief advies helpen wij u graag bij een van onze vestigingen.

Wij bieden kwaliteit, advies en service. Met tientallen jaren ervaring hebben we veel vakkennis in huis en met een netwerk van specialisten kunnen we iedereen een oplossing aanbieden.

Wij willen niet alleen kwaliteit bieden, maar ook beleving creëren rondom zorg voor voeten. In onze communicatie kiezen we daarom voor moderne media. Zo hebben we een facebookpagina over zorg voor voeten gelanceerd.  Met tekst, foto’s, filmpjes en interactieve onderdelen kleuren we ons eigen imago in én geven we beleving aan zorg voor voeten.