c Verbandschoenen - Van Wijk Voet & Zorg

Verbandschoenen
Van Wijk Voet & Zorg levert diverse soorten verbandschoenen. Verbandschoenen is een verzamelnaam voor verschillende soorten tijdelijke schoenen. Het daarbij om confectieverbandschoenen, die verschillende uitvoeringen leverbaar zijn; bijvoorbeeld in verschillende hoogte en breedtematen. Ook kan het gaat om speciale uitvoeringen met "zwevende tenen" of uitsparingen voor de hiel.

Indien confectieverbandschoenen ontoereikend zijn, of uw voetproblemen niet op te lossen zijn in confectieverbandschoenen, dan kunnen we speciale verbandschoenen leveren. We gaan dan over tot het leveren van Voorlopig Orthopedische Schoenen (VLOS).
Meer informatie over dit specifieke product krijgt u van uw behandelaar.

Tijdens uw bezoek aan ons nemen we alle gegevens met u door.

De levertijd van verbandschoenen is doorgaans  uit voorraad . De meeste modellen en maten hebben we op voorraad. De verbandschoen is van zacht materiaal gemaakt, lucht doorlatend en wasbaar.

Verbandschoenen worden vergoed door uw zorgverzekeraar tot een wettelijk bepaald maximum bedrag van €149,00. Indien de kosten van uw verbandschoenen boven dit bedrag komen, zijn deze voor eigen rekening. Uiteraard krijgt u vooraf informatie hierover.

Voor levering van verbandschoenen heeft Van Wijk Voet & Zorg een verwijzing van uw huisarts nodig!!

Meer informatie leest u in onze folder.